Aspiepower Media

Ändrade planer

Planen vart att jobba två timmar och sen åka till Hagfors på speedway. Men det ville inte de som spådde vädret för de spådde spöregn och matchen ställdes in redan i går kväll. Tråkigt för jag hade verkligen sett fram emot att äntligen få fota lite speedway, men det blir inte alltid som man hade tänkt sig. Så var tur att jag fick lite speedway förra veckan i alla fall. Och när jag vaknade upp har jag ont överallt men framförallt i foten så smsa min chef och sa att jag jobbar mina två timmar hemifrån i dag. Har inte fått svar än men antar att de är okej, för brukar  aldrig vara några problem. Så nu har jag tagit en värktablett och ska lägga mig en stund till i väntan på att den ska värka. Sen blir det jobb i soffan med foten högt i dag.

Bild från torsdagens match i Mariestad

Bild från torsdagens match i Mariestad

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *