Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Ändrade planer  – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ändrade planer 

Ja herregud blev lite kaos Henrik skulle gå i från jobbet och bli med till Mariestad. Men när han väl kom dit insåg han att det var kaos och att han inte kunde åka. Men allt ordna sig så nu sitter jag i stället i Luddes buss påväg till Mariestad. Hade det här varit för ett år sedan så hade jag varit hysterisk av att det blev en förändring. I dag ryckte jag på axlarna och tyckte ”äh de ordnar sig”.  Och de gjorde de ju.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *