Aspiepower Media

Almedalen: En skola för alla

Almedalsveckan har kickat i gång, men jag är inte där i år. Det var jag däremot 2014, och det är en upplevelse jag kommer bära med mig hela livet. Jag medverkade i ett  som Temagruppen Unnga i Arbetslivet med i samarbete med UR. Temat var ”En skola för alla”, och det var första och enda gången jag varit med i debatt på det sättet. Jag sa vad jag ville och höll ganska lång profil resten av tiden, hade de varit i dag så hade jag lagt mig i mer och tagit åt mig mer samtalstid. Men man måste börja någonstans och det var en nog stor resa att åka till Almedalen helt själv med människor jag aldrig hade träffat förut. Och ställa upp i en paneldebatt med stora personer som  Alice Bah Kuhnke, som både är min barndomsidol och i dag även är vår kulturminister. Och Eric Fichelius, som tidigare var UR:s VD och andra personer som då hade mer vana än vad jag hade. Och det är en stor en stor ära att jag ens fick vara med. Det skulle vara kul att åka tillbaka till Almedalen i framtiden, men den gången ska jag undvika att traska runt på kullersten en hel vecka med en sena av i foten, utan att veta om de;) Här kan ni se seminariet:

På spaning efter skola utan avhopp from Temagrupp Unga on Vimeo.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *