Aspiepower Media

Europe på Putte i parken

I går spelade Europe på Putte i parken så vi pallade oss dit en sväng, och var galet mycket folk där. Men jag blir så irreterad på människor. Okej att det är massa folk och man är full men måste man tappa all respekt för det och springa över både gips och kryckor? Vet inte hur många gånger jag fick kryckorna undansparkade. På väg hem var det iallafall en snäll vakt som öppnade grindarna åt mig så jag fick gå  där bussarna åkte, fast man egentligen inte fick gå där. För att jag skulle slippa bli nedsprungen. Konserten var helt okej men den slår inte den som jag sedan fick se hemma i sängen. Kom ut från duschen och kollar mobilen och inser att Krister skickat nio meddelanden på snapchat på 3 minuter. Började undra om han blivit helt galen eftersom han knappt skrivit något de senaste veckorna. Men när jag öppnar första meddelandet så förstod jag vad han höll på med:P Han är nämligen på Midnattssolsrallyt i Vimmerby där Dregen spelade, och han stod längst fram och filmade så jag fick se nästan hela Dregens konsert live på snapchat, haha tänk er hur många filmer det blev;) Och vi kan tillägga att han inte ens gillar Dregen:D 1 IMG_3160 IMG_3163 IMG_3158

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *