Aspiepower Media

Det blev lite rött…

Mamma, pappa och Baby har åkt mot Hagfors. Men innan de åkte var till tågstationen och sa hej till kusin Robin och Elina innan de skulle åka vidare till Motala. En glass slank de ner med, i morgon ska jag börja bli nyttig igen. Det är iallafall tanken, sen får vi se hur det går men det är ju tanken som räknas;) När jag kom hem igen bestämde jag mig för att färga mitt hår. Nästa gång ska jag gå till en frisör men känns ganska onödigt att göra det nu när det inte är så länge sedan jag klippte mig, för är ju lika bra att göra allt samtidigt. Så fick bli en hemmafärgning den här gången haha och det blev lite rött, men håret matchar ju naglarna iallafall 😀 Det ser nästan lika rött ut som i går, men skillnaden är att det inte ligger något filter på den här bilden haha. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och följa Luddes match i Enland. IMG_3170

IMG_3183

Jag bjuder på den här bilden utan smink och utan BH, the real me!

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *