Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Höll på att dö i en biltvätt  – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Höll på att dö i en biltvätt 

Alltså seriöst höll precis på att krocka i en biltvätt ? Jag och mamma var till Ikea och på vägen hem skulle på passa på att köra bilen genom OKQ8:s tvättgata.  Allt gick prima tills vi skulle köra ut då går dörren igen så vi inte kom ut, och bakom kom en bil som höll på att köra på oss. Så mamma fick slänga sig ur och springa och säga till så de fick trycka på nödstopp. Tillslut kom vi ut men då var bilen fortfarande lika skitig, fast vi köpte dyraste programmet så vi fick åka igenom igen. Denna gång gick det bättre men när bilen fortfarande inte var helt ren så fick vi en lapp på en gratis tvätt. Spännande äventyr så här på lördags eftermiddagen. Kul sätt att dö, i en biltvätt haha.  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *