Aspiepower Media

Besök hos farfar och föreläsnings bokningar

Har varit i väg och hälsat på farfar och mamma har sett till så han fått upp nya gardiner. Nu är jag hemma igen och har landat i sängen, har gått ganska mycket i dag (med kryckor) och det känns nu kan jag säga. Får bli en lugnkväll framför tv och får nog bli ett skumbad med;) I dag blev det spikat att jag åker till Sundsvall den 29/9 och föreläser för ett gäng ungdomar, det ser jag verkligen fram emot. Nu börjar höstan fyllas på och eftersom jag bara kan ha ett visst antal föreläsningar varje månad så är det nu hög tid att höra av sig om man vet med sig att man vill boka mig i år. För mer info och pris maila: info@joannahalvardsson.se Här kan du läsa mer om min föreläsning. Kommer bli många äventyr i höst:) 16/9 Göteborg (sluten) 29/9 Sundsvall (sluten) 6/10 Mora (sluten) Sen är några till på G men som inte är helt  spikade än. Jag vet att det är många som vill höra min föreläsning och jag jobbar hela tiden för att få nå ut till allmänheten. Men ni får jättegärna tipsa er lokala föreningar, kommuner, bibliotek eller någon annan som ni tror skulle vara intresserade av att boka mig. För jag tror att det väger mer när det kommer från lokalbefolkningen att ni verkligen vill ha dit mig:)

13450883_10154020024441998_2862385602603337176_n

Fika hos farfar

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *