Aspiepower Media

Till minne av Katten Enzo

PicMonkey Collage Det är med stor sorg som vi i går fick beskedet att vår älskade vän Värmlands lussekatt Katten Enzo har somnat in. Tack Enzo för att vi fick chansen att lära känna dig och tack för alla gånger som du fått oss att le. Vi kommer aldrig glömma dig! Sov gott Lejonkungen, vi ses på andra sidan! Alla tankar går i dag till Maria och Lillebror Alfons. Jag vet att många av min läsare också har börjat följa Katten Enzo därför vill jag att ni till minne av honom skänker valfri gåva till Snuffefonden. Snuffefonden har kommit att betyda mycket för Katten Enzo under många år av hans fantastiska kattliv. ❤️ SNUFFEFONDEN Swish 070-2278353  Swedbank  Cl. 8270-1 Kontonr: 4661 923-5

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *