Aspiepower Media

Pizzadejt

Den senaste veckan har det varit lite mycket. Från i måndag har jag åkt Polen-Skavsta-Kumla-Karlstad-Hagfors-Karlstad-Bengtfors-Karlstad. Och detta flängande har jag gjort för att jag ska kunna göra allt jag vill samtidigt och bloggen har blivit lite lidande för den lilla tid jag haft över har jag lagt på vila och återhämtning. När jag kom hem i går eftermiddag väntade en hög speedwaybilder som skulle redigeras och hemsidor som skulle uppdateras men jag orkade verkligen inte. Och har Valsarna klarar sig i över två år med en hemsida som knappt uppdateras så klarar de sig några dagar till. Så jag struntade i alla måsten och körde i stället pizzadejt med Carolina och Rosie. Väl hemma igen däckade jag på två minuter och sov i 12 timmar i natt, ganska välbehövligt. I dag spenderar jag dagen i soffan och gör inte ett skit. Jag och Baby har tagit en helg helt själva i Karlstad för jag måste vila mig efter mina äventyr den här veckan. wpid-wp-1463838267882.jpg wpid-wp-1463838275362.jpg

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *