Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Home sweet home! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Home sweet home!

Hela dagen har bestått av att resa. Vi lämnade hotellet vid 11 och jag kom hem till Karlstad för ca 30 min sedan. Nu har jag duschat och ska hoppa i sängen för i morgon vid 08 börjar en ny galen vecka. Insåg precis att jag hade massa viktiga mail i min skräppost så vet du om att du mailat mig men inte fått svar så skicka i väg ett nytt mail till info@joannahalvardsson.se så ska jag hålla koll på skräpposten i fortsättningen. image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *