Aspiepower Media

Zlote Tarasy Shopping Center Warszawa

Vi landade i ett mulet Warszawa vid 13.30  och vi tog en taxi till hotellet, resan kostade 300  svenska kronor för sex personer att åka fem mil. Vi bor på ett lägenhetshotell som heter Oxygen residence, och ni kommer få se hur vår lägenhet ser ut i en video som kommer upp lite senare. Efter att vi duschat och bytt kläder så tog vi en taxi till ett shopping center som heter Zolte Tarasy, och var galet stort. Vi börja med att äta mat på en restaurang som heter Spinx  innan vi fönstershoppade, efter tre timmar hade vi fortfarande inte kommit runt hela shoppingcentrat men min fot tyckte det var dags att lugna ner sig lite.  Vi är nu tillbaka till hotellet, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. IMG_1553-2  IMG_1555 IMG_1557 IMG_1559 IMG_1563

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *