Aspiepower Media

5 saker du (kanske) inte visste om mig

  • En gång kom jag in på Almedalens största kändisfest genom att säga till vakten att jag heter Alice Bah Kuhnke. (Alice hade gett mig tillåtelse att använda hennes namn)
  • På samma fest träffade jag  bland annat Krister Fuglesang.
  • Jag har suttit tre veckor på rättspsyk fast jag aldrig begått ett brott. Under sommaren stängde man ner några av de vanliga psykavdelningarna och klumpa ihop ”vanliga” patienter med personer som satt på rättspsyk men var i slutskedet av sin vård, och var påväg att slussas ut i samhället igen. Men jag kan ärligt talat inte förstå hur man tänker när man väljer att sätta 18 åriga tjejer med självskadebeteende tillsammans med brottslingar.
    • Utåt sett kan jag verka ganska cool men egentligen har jag väldigt dålig självkänsla.
  • Mellan juli 2007-juli 2008 drack jag inte en droppe alkohol, anledningen var att jag var tvungen att skriva på ett kontrakt med en läkare. Han skrev ut mig så jag kunde åka på festival och se Backyard Babies, om jag skrev på ett kontrakt att jag inte skulle dricka alkohol tills de sa åt mig att jag fick göra det igen.
IMG_3997
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *