Aspiepower Media

Veckans planer

Kommande vecka kommer jag få återgå till vardagen lite igen, för i morgon gör jag min första dag på nya jobbet. Och den här veckan är ganska fullspäckad för under tiden jag jobbar har mina Hjärnkolls kompisar kampanjdag på stora torget i Karlstad. Så går du förbi där mellan 12-15 i morgon gå in i röda tältet och säg hej och hjälp till att öka öppenheten kring psykisk ohälsa. Tanken är att jag också ska hinna dyka upp där innan jag och Baby ska åka till veterinären för årets vaccination På fredag kommer det även bli en tur till västra Värmland där jag ska göra ett frilansjobb åt en tidning. Känns skönt att komma i gång och få lite rutiner även om det bara blir i 26 dagar sen väntar operation och sjukskrivning i några veckor. Hur länge är ännu oklart tills de vet hur mycket de kommer göra med foten, men det blir iallafall minst tre veckors sjukskrivning. Skärmavbild 2016-05-01 kl. 17.57.55

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *