Aspiepower Media

Jag begick en kriminell handling

Brottet skedde fredagen den 29 april kl 22.43,  förlåt Viktväktarna! wpid-wp-1462010184632.jpg Jag har i flera veckor sett Marabous senaste chokladkaka på sociala medier.  Och för mig som både älskar Orero och choklad så var frestelsen stor. Men jag lyckades hålla mig undan tills i går kväll när jag tyckte 20 min innan Hemmakväll skulle stänga: ”Kan vi inte åka och köpa choklad?”. Och så blev det. Jag har dock skött mig väldigt bra den här veckan och sparat alla mina vecko-points så jag hade råd med att både äta lite polly och några bitar choklad. Den nya chokladkakan är dock enormt stor och galet god. Och det finns en risk att jag hetsäter den, så Henrik har tagit den i säkert förvar så jag inte ska spräcka min budget 😀

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *