Aspiepower Media

Årsmöte och Loppi blogbag

Har precis kommit hem från Hjärnkolls årsmöte, jag var ju invald i styrelsen på två år så jag har ett år kvar. Nu är jag en aning trött i huvudet och ska snart ta kvällen, i morgon har jag inga större planer förutom att Henrik kommer hit. wpid-wp-1461865832463.jpg

1

Delar av Hjärnkoll i Värmlands styrelse

Förut var jag och hämtade ut ett paket, jag har nämligen fått möjligheten fått chansen att testa Loopis blogbag som innehöll massa fina saker. Safari Kvarg, Chicken Tanga från Old el Paso, Nature Rengöring från Dermosil, Snobben The peanuts Movie, och mössa och napphållare från Geggamoja. Jag tror kidzen kommer gilla de flesta av produkterna men napphållaren och mössan får sparas till framtiden. (Nej, jag är INTE gravid) Babyn i familjen fick äran att modella med mössan så länge;) PicMonkey Collage
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *