Aspiepower Media

Smoothie bowl och VIP-kort och hemligheter

3 2 1 Hej min vän! I dag har vart en ganska chilldag, som alla andra dagar den här veckan. Fick lite sovmorgon och sen har jag jobbat lite vid datorn innan jag åkte i väg på akupunktur. Sjukgymnasten hade aldrig träffat en person förut som lyckas få ett frikort inom sjukvården på bara sju dagar :-)) Jag tycker dock att landstinget borde fixa ett VIP frikort till mig i guld, för lång och trogen tjänst :-)) Nu är jag hemma och lagt mig i soffan och mummsar på en smootihe bowl. Än så länge känner jag inte av magsmärtorna från i morse, men vi får se hur det blir efter femtiden ,när smärtstillandet jag tog i morse börjar gå ur kroppen. Jag gillar långtidsverkande tabletter. I morgon ska jag i väg på ett möte med Arbetsförmedlingen och efter det hoppas jag kunna avslöja en kul hemlighet för er:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *