Aspiepower Media

1 år sedan jag höll vårtal

Alltså det är Valborg till helgen och vi har inga planer alls, blir nog en lugn kväll. Minns ni vad jag gjorde på Valborg förra året? Jo jag fick det stora hedersuppdraget att hålla vårtal i Skåre. Minns hur de ringde och fråga mig en månad innan och jag  hade precis börjat jobba på Samspelet och satt och jobba och sa jag direkt utan att tänka efter. När vi väl lagt på telefonen så tänkte jag för mig själv ”Hur fan håller man ett tal?” haha. Men jag fick tillslut ihop ett tal och jag tror jag gjorde avtryck för det är flera gånger jag mött barn i 10 års åldern som säger ”De är ju du som höll tal på våran skola”. Jag ser det iallafall som ett bra betyg;) I år blir det i alla fall inget tal, jag lägger nog de där med vårtal på hyllan tills jag blir statsminister;) Så här lät det förra året:

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *