Aspiepower Media

Tack Baby!

Var helt jävla omöjligt att somna i går kväll, efter 3,5 timmar gav jag upp och tog en sömntablett. Jag gillar inte att behöva göra det, jag och läkaren hade en diskussion om de där i torsdags för jag vill inte bli beroende. Fast han tyckte ”men vad blir du mest sjuk av? Att leva på sömntabletter i perioder eller att inte sova på tre veckor?” Anledningen till att jag inte kan somna är att jag hyper och samtidigt har galna smärtor i foten, egentligen borde ta morfin men de vill jag heller inte ta av samma anledning som med sömntabletterna.  Sen när jag väl höll på att somna fick jag galet ont i magen också, alltså räcker de inte snart? Men nu känns hela magen som ett stort ömt blåmärke. Men jag somnade tillslut, men så tyckte Baby att jag borde gå upp en halvtimma innan klockan skulle ringa. Så  vaknar av att hon kommer i 300 km/h och hoppar allt som hon orkade på min mage. Tack Baby nu har ju mindre ont i magen. Katten är så mjuka och sköna men de är de verkligen inte när de kommer i superfart och försöker trycka ut alla din organ:/ Blev tillslut 7,5 timmar sömn (Typ 3 timmar mindre, än vad jag behöver för att fungera som människa). Sitter nu  och försöker få i mig lite gröt och ska snart bege mig till sjukhuset på sjukgymnastik. image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *