Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Recension: Stark- Hur du lyckas genom att satsa på dina talanger – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Recension: Stark- Hur du lyckas genom att satsa på dina talanger

Jag har fått möjlighet att läsa och recensera boken STARK- Hur du lyckas genom att satsa på dina talanger. Boken är skriven av Patrick Ståhl som är senior partner på MiL Institute och har under tjugo år varvat eget entreprenörskap i uppstater med att utveckla ledarskap i organisationer och projekt i 70 länder. Boken är tänkt att hjälpa oss läsare att bli effektivare och lyckliga genom att identifiera och utveckla våra styrkor. I boken hjälper Patrick oss att lyckas genom att beskriva steg för steg hur vi kan använda oss av styrkebaserade metoder och lösningsfokus. För att göra vår väg till framgång  så enkel och kul den bara kan bli. Jag gillar att boken har stor och tydlig text och är enkel att läsa och tydligt har sidor där man får fylla i saker själv, och tänka efter lite. En perfekt bok med många goda tips för mig som precis nu håller på att starta upp min egen verksam, jag kan varmt rekommendera den. 1 2

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *