Aspiepower Media

20 saker ni (kanske) inte visste om mig…

1. Jag åkte utomlands första gången när jag var 3 månader gammal. 2. En gång i tiden kunde jag göra armhävningar på en arm, nu går det inte ens på två;) 3. Jag fick testa hur det känns att ligga ner i kurva med en speedwaycykel en gång, jag skrek rakt ut: ”Hjälp jag dör! Jag dör!”, fast motorn inte ens i gång och Adde höll i både mig och cykeln;) 4. Jag brukar gråta i duschen, för då är det ingen som kan märka att man gråter. 5. Har en dålig ovana att bita på naglarna. 6. Jag har leopardmönster på mina köksstolar. 7. Jag är skelögd har prismor i mina glasögon som hjälper mig att ”dra ihop”ögonen. 8. När jag tog körkort och körde upp för automat (pga foten) så gjorde kontrollanten fel och gav mig körkort för manuell bil, men jag var för ärlig och sa till honom. 9. Under veckan lyckades jag ramla in i en vägg på sjukhuset, av alla ställen så min vänster underarm är helt blå. 10.  Jag har en förmåga att känna på mig saker. Flera gånger har jag sagt ”De där två är ett par”, bara av att jag sett att de har skrivit hej till varandra på Facebook, veckan senare byter de status till att de är i ett förhållande. 11. Jag är en väldigt svag för killar med långt hår. 12. En gång när jag sov på hotell vakna jag upp och hade ett stor bula i huvudet och en läkare sa att jag antagligen fått ett liten hjärnskakning när han såg den. Men jag har ingen aning om vad jag gjort, har bara sovit i en säng och Henrik som sov bredvid mig säger att jag inte har hoppat i sömnen:P 13. Jag har en förmåga att tappa bort mina hemnycklar. Jag lägger dem alltid på samma ställe när jag kommer in, ändå är de alltid borta och jag får springa runt och leta efter dem när jag ska gå ut. 14. Jag har haft en bit av en speedwaymotor liggandes i min bokhylla i 18 år. 15. En gång bakade jag 120 muffins på en dag. 16. När jag var 15 år ville jag bli vegetarian men jag skulle äta älgkött för jag tyckte att älgarna fått en sportslig chans, men mina föräldrar vägra skriva en lapp så jag kunde få en vegetarisk mat i skolan så det blev aldrig något. 17. Några år senare blev jag dock Vegetarian i ett halv år sen pallade jag inte mer, älskar kött! 18.  Jag läser aldrig instruktionsböcker för tekniska prylar, jag testar mig alltid fram. 19. Jag blir full på ett glas vin. 20. Jag får alltid visa leg på systemet.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *