Akupunktur, sömnproblem och Nyhetsmorgon

1 Avslutade gårdagen med glass, kan avsluta en dag på ett bättre sätt?;) Men i dag ringde klockan 07.30, det var inte riktigt lika trevligt men hade en tid för akupunktur klockan 8.30. Nu är jag hemma igen och ska lägga en sund till, bli så himla trött efter att jag fått nålar. Dock hade jag velat vara uppe redan vid 06.45 för att kolla på Nyhetsmorgon för där var min Kompis Karolina gäst i dag. Där hon pratade om sina sömnproblem och hur landstingets sömnskola och kedjetecken har hjälpt henne, men vi lever ju på tvåtusen talet och allt hamnar på webben så man kan se klippet här. Jag var lite sugen att att bli med till Nyhetsmorgon, men jag tänkte det var bäst att jag stannade hemma för fridens skull;) Dock hade det varit lite kul att se deras min när jag presentera mig ”Hej, det är jag som har som hobby att skriva arga debattartiklar, om när ni säger faktafel i era program”;) Ne men seriöst har inget ont mot TV 4 och jag tror faktisk inte att det har det mot mig heller egentligen:) Skärmavbild 2016-04-19 kl. 09.31.27  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen