Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Flytta in på sjukhus… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Flytta in på sjukhus…

Precis kommit hem från styrelsemöte med Hjärnkoll och nu har jag 37,9 i feber igen, tycker att min kropp borde ge sig nu. Ska inta sofflänge snart så får vi hoppas det är bättre i morgon, för har verkligen inte tid med de här. I morgon väntar först akupunktur på förmiddagen och sen sjukgymnast på eftermiddagen och har sammanlagt fyra sjukvårdskontakter denna vecka. Just nu letar jag för fullt efter en ny lägenhet men borde kanske ringa Landstinget i Värmland i stället och fråga om jag kan hyra ett rum av dem, för det är ju där jag spenderar större delen av mitt liv;) 1  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *