Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Skumbad, gottis och tandläkarbesök – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Skumbad, gottis och tandläkarbesök

image image image image Sedan jag kom till Hagfors så har jag hunnit ta ett skumbad och äta gottis, man kan liksom inte äta för mycket glass när man är sjuk;) Har även hunnit med att vara till tandläkaren och nu slipper jag dem ända fram tills augusti, nästan nytt rekord i min värld. Mina mediciner fräter bokstavligt talat sönder mina tänder så jag är hos tandläkaren ofta så de kan underhålla dem. Tack tandvårdskort för att du finns, så jag slipper lägga ner en förmögenhet på mina tänder. Sen var jag även till Robin och tände ljus för han fyller nämligen 29 år i morgon.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *