Aspiepower Media

Att bli besatt…

image Tröttnade på att vara sjuk och inte göra något så i går kväll plocka jag fram restgarn och en virknål. Tre timmar senare har jag gjort en halv Babyfilt och fick kämpa för att inte fortsätta att virka hela natten. Vem som ska ha filten har jag ingen aning om då vi varken har eller planerar att skaffa en bebis de närmsta fem åren ? Och vår fyrbenta Baby har redan en men hon tackar nog inte nej till en till, för av någon anledning älskar hon stickade filtar. Dock är inte päls och garn någon bra kombination så efter två dagar ser filten ut som en vandrande katt. I går kväll insåg jag inte är riktigt impulsiv längre som jag var innan jag börja medicinera. Garnet började att ta slut och jag satte och tänkte att okej jag får väl åka och köpa nytt i morgon då. Innan skulle jag bara ha åkt men den här gången börja jag tänka först.. Hum jag har kanske lite mer garn, det kanske inte behövs att köpa på sig mer (läs skräp som inte kommer användas och bara kommer ta plats)  Öppnade en garderob  och dök ner i en påse och där fans tio OÖPPNADE!! paket, bra Joanna nu blev plånboken glad och du får undan lite skräp i stället för att köpa nytt. Nu ska jag palla mig upp ur sängen och försöka ta mig mot Hagfors, men kanske hinner jag virka lite först ?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *