Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Inspiration- Mitt nya hem – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Inspiration- Mitt nya hem

PicMonkey Collage1

Som jag berättat förut så ska jag och Baby flyttas, då vårt hus ska rivas. När detta ska ske vet vi inte riktigt än men vi letar efter en ny lägenheten i väntan på besked. Det jag ser mest fram emot att få flytta in i ett nytt hem är att få göra om och inreda det på nytt, smaken ändras ju en del på åtta år;) Sen ser jag fram emot att förhoppningsvis få en lite större lägenhet som även har ett kök så man får plats med en riktig matplats. För det är inge kul att laga mat i en kokvrå som har dåligt med fria ytor. Vi får se när det här äventyret blir av, det kan bli flytt från allt i från sex månader till ett år, men till dess kan man samla lite inspiration.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *