Aspiepower Media

Ett av mina få bra minnen från BUP

image Jag spenderade sex år innanför Barn psykiatrins dörrar, och av de få bra minnen jag bär med mig är varm nyponsoppa med glass i. Det är ett måste när man är sjuk! Jag åkte till Karlstad i går för jag skulle på akupunktur, sjukgymnastik, till psykatrin, Hjärnkollsmöte och spela in sista scenerna i filmen. Och tanken var att jag skulle vända tillbaka till Hagfors redan på onsdag för tandläkarbesök där. Men sen drabbades jag ju av influensan av hell och har fått ställa in mina möten, så egentligen åkte jag hit helt i onödan. För skulle ju lika gärna kunna ligga i Hagfors och vara sjuk, så drygt! Jag vi får väl se hur den här veckan fortsätter, men den blev inte alls som planerad.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *