Aspiepower Media

Stor viktnedgång denna vecka!

Jag har valt allt inte dela med mig av mitt viktresultat varje vecka längre, för jag blir bara stressad. Jag gick ju ner tre kilo under januari/febuari men sen fick jag njursten, bihåleinflammation, urinvägsinfektion och plus att jag gått runt med gipsad fot i 9 månader… Så det var så jävla synd om mig så jag tröståt lite. Och sen gjorde jag ett nytt ryck och sen kom helvetes påsken och förstörde allt. Men den här veckan gick det så jävla bra så jag kan inte hålla mig från att berätta, trumvirvel…. Veckans resultat: – 1kg Resultat från start 2008: -25,2 kg Jag har redan gått ner 30 kg en gång  med Viktväktarna och i dag är det inte så viktigt om jag väger 68 kg eller 65kg, för jag följer inte Viktväktarnas program för att bli smal utan för  att äta hälsosammare, då mina mediciner ger mig ett grymt sug och jag vill inte att det ska dra i väg igen.  Henrik har lovat att jag ska få en present när jag når mått delmål 68 kg. Målet är att ha nått 68 kg när  vi åker till Polen den 13 maj, om ungefär en månad. Jag har ju nackdelen med att jag inte kan träna som andra eftersom jag som sagt har en gipsad fot så för mig ligger fokuset på att äta rätt, och än så länge har det ju funkat ganska bra även utan motion.   1

Ser i dag ut nästan som i febuari eftersom jag började om i mars.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *