Aspiepower Media

44 saker du inte visste om mig…

1. Vem är din bästa vän? Carolina, för hon bjuder på goda muffins;) 2. Vad har du för skostorlek? 37-38 3. Brukar du skratta för dig själv? Hela tiden, jag är så himla rolig;) 4. Vilket är ditt favoritnummer? 6 haha 5. Vad var det senaste du åt? Glass med varm frukt och choklad 6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Rosa 7. Hur är vädret just nu? Solen gick precis ner 8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Henrik 9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Om dom har långt hår haha 10. Tv eller dator? Dator alla gånger 11. Favorit TV-program? Skilda världar;) 12. Har du några syskon? Nej 13. Längd? 168 cm 14. Hårfärg?  Redhead 15. Ögonfärg? Klarblåa 16. Använder du kontaktlinser? Nej. 17. Favorit högtid? Högtider är överskattade men på julafton får man presenter;) 18. Favorit månad? Ingen aning 19. Har du gråtit någon gång utan någon anledning?  Hallå jag har Bipolär sjukdom, det händer hela tiden! 20. Vilken var den senaste filmen du såg? Johan Falk 21. Favoritdag på året? Födelsedag, man får presenter;) 22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Haha nej det kan jag inte påstå 23. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)? Nej men har kunnat stått på händer på en hand en gång i tiden:P 24. Kramar eller kyssar? Det beror på vilket tillfälle men jag är nog en krambjörn:D 25. Choklad eller vanilj? Choklad alla gånger. 26. Har du tattueringar? Nepp 27. Vad lyssnar du på just nu? Tvn står på… 28. Är du kär i någon kändis? Haha behöver jag ens svara på den här frågan? Dregen alla dagar! 29. Vilka böcker läser du just nu? Inga är i en ”orka inte koncentrera mig period” 30. Piercingar? Två i näsan, två i naveln (fast bara en kvar), och massvis i öronen 31. Vad gör du just nu? Väntar på att Luddes match i England ska börja 32. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? smöriga 33. Hundar eller katter? Katt 34. Favoritblomma? Orkideé 35. Har du blivit påkommen göra något du inte får göra? Så många gånger, för många gånger;) 36. Har du en bästa kompis i det motsatta könet? Ja umgås typ bara med killar 37. Har du älskat någon nångång? hahaha ja 38. Vem vill du träffa just nu?  Zandy 39. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Hade ju inte ens vänner i skolan… 40. Har du någon gång skjutit med en pistol? Japp 41. Gillar du att flyga med flygplan? Ja de är nice, somnar alltid:D 42. Höger eller vänster-hänt? Höger 43. Hur många kuddar sover du med? 6 stycken kanske:D 44. Saknar du någon? Zandy:/  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *