Aspiepower Media

Flytt och godissug

Nu är jag inne på dag fem med att räkna points sedan jag började om efter påskens misslyckade. Än går det bra men det är svårare att hålla sig borta från godis här än vad det här hemma för här finns det godis över allt. Bland annat finna halva det där påskägget jag vann kvar,  det är enormt och tar ju aldrig slut. Hemma kan jag bara strunta i att köpa hem saker som jag vet att jag kan bli sugen på, kan aldrig ha kakor och sånt hemma för då trycker jag i mig hela paketet.  Men förut när jag gick förbi det där påskägget för 25:e gången sedan jag gick hit så slog sockersuget till. Kom på mig själv med att tänka ”ja men en chokladbit är ju inte så farligt”, så unna mig en men vet inte riktigt om det var värd 7 sp. Och det finns ex antal chokladbitar kvar så risken finns att jag om någon timma tycker ”äh två chokladbitar gör ju ingenting…..” Försöker tänka på att jag tjuv vägde mig i går och vet att jag är påväg mot ett super resultat denna vecka, kämpa Joanna, kämpa! Sen har Baby flyttat i dag också, eftersom det är vår så bestämde hon sig för att bli en utekatt och flytta ut på inglasade altanen. Men efter tio minuter flyttade hon in igen för hon höll på att frysa rumpan av sig, den lilla fryslorten. När vi flyttar på riktigt så vill både jag och Baby ha en balkong, helst en inglasad men annars får vi fjäska för hyresvärden så vi får sätta upp nät på den och göra den rymningssäker. Baby kommer älska att kunna gå ut själv både i Karlstad och Hagfors. image image image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *