Aspiepower Media

Milina Gästbloggar

Skärmklipp Hej Joannas läsare! Joanna frågade mig om jag ville gästblogga på hennes blogg och jag tyckte det lät som en toppen idé! Mitt namn är Milina. Jag är 20 år, bor i en förort i Stockholm tillsammans med min familj och två hundar. Jag har asperger, add, panikångest och social fobi. Jag har en pojkvän som jag nu i april har varit tillsammans med i 1,5 år och jag hoppas på många fler år tillsammans med honom! Jag gick frisörlinjen i gymnasiet men nära sommarlovet i 2an fick jag ett njurstensanfall och återhämtade mig aldrig så i början på 3an fick jag hoppa av. Idag har man kommit fram till att jag inte bara har njursten utan att mitt ena ben är ca 2 cm kortare och att det är den största orsaken till min ryggsmärta. Men med inlägg och sjukgymnastik så ska det förhoppningsvis bli bättre! Min blogg skiljer sig ganska mycket från dom flesta storbloggarna idag då jag skriver väldigt mycket om åsikter och inte så mycket mode/skönhet. Jag kan tänka mig att min blogg är rätt provocerande ibland då jag skriver om feminism, djurrätt och vegetarianism. Sånt där som kan sticka ganska många i ögonen, men enligt mig är viktiga ämnen! Men sen skriver jag om psykiskt ohälsa, ideal, samhället i allmänhet, mens, om min vardag och har en serie som heter Första hjälpen där mina läsare får maila mig om det är något som bekymrar dom. Jag skriver om sånt jag tycker är kul att skriva om och sånt som jag tycker är viktigt! Jag vill att fler ska våga stå upp för sina åsikter och sen acceptera sig själva och hoppas på att min blogg kan hjälpa till med det! 5 fakta om mig:

    • När jag fått bukt på min rygg och hjälp med min sociala fobi kommer jag gå en nagelutbildning.
    • Jag har emetofobi vilket innebär att jag har en fobi för att spy.
    • Jag fick mina diagnoser ca 3 månader innan jag skulle fylla 19.
    • Min hund Freja som jag fick i 9an räddade i princip livet på mig då jag var i en väldigt mörk period det året och ifrågasatte livet varje dag.
Det var lite om miig! 🙂 Blogg: http://milina.se Instagram: milinase
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *