Aspiepower Media

Ät choklad och bli snygg- på riktigt!

Blev en till promenad i dag för att hämta ut paket. Våren har även kommit till Karlstad nu och blommorna blommar för fullt i rabatterna, det är bara solen som lyser med sin frånvaro. 2 I paket nummer ett fanns nya visitkort, ska köpa fler sen när alla papper är klara med företaget. Men får varje vecka frågan om jag har ett visitkort och det har jag men det står ju fel uppgifter på dem eftersom jag inte jobbar på Samspelet länge. Men nu har jag iallafall 250 stycken så klarar mig iallafall ett litet tag. 3 I paket nummer två fanns skönhetschoklad från esthechoc. Att jag älskar choklad är inget nyhet men det här är något magiskt. esthechoc – Cambridge Beauty Chocolate är ett unikt kosttillskott som till formen är en funktionell mörk superchoklad, men som funktion skyddar huden mot åldrande och bidrar till en hälsosam, strålande och len hud. Hur bra låter det? Ska bli spännande att få testa den skönhetschoklad. 12928410_10153829004991998_4915410041574664676_n

Detta inlägg är skrivet i samarbete med esthechoc

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *