Aspiepower Media

Sluta ljug om hur många läsare du har!

Det är ofta som jag blir kontaktade av personer som vill att jag ska länka till deras hemsida/facebooksida/blogg på min blogg. Jag brukar tipsa om saker jag tycker är riktigt bra men jag har under 5 år byggt upp min varumärke, jag har runt 22 000 unika besökare/månad och det finns företag som betalar för att synas på min sida. Och jag kan inte då sprida länkar hur som helst. Jag brukar fråga hur många följare man har, för om jag länkar till någon så vill ju ha något tillbaka och när man då blåljuger så blir det bara pinsamt. ”Jag har 20 000 unika besökare dag” Öhm Jo men då behöver du nog inte min länk för då har  du redan en av Sveriges största bloggar men det är lite underligt att jag inte känner till din blogg om den är så stor. Och det är ju lite konstigt att du bara har 130 följare på din FB-sida då. Alltså det blir bara pinsamt, det är inte så svårt att reda på hur många läsare du har. Jag förstår inte ens varför man ljuger om en sådan här sak?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *