Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Mellanmål och morgondagens planer – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Mellanmål och morgondagens planer

Mellanmål är det mål jag är sämst på, ja förutom frukost då som jag hoppar över  om jag har bråttom. Dagens mellanmål blev lätt yoghurt med den nya Granolan som var med i Testagramboxen och äppelklyftor med kanel. Mitt boendestöd har vart här och planen är lagd för två veckor framåt och jag ligger nu i soffan och chillar. Har nått skit på gång i kroppen och känner mig inte alls särskilt pigg men snart är det helg. I morgon väntar ett möte som jag verkligen hoppas går bra för då kommer jag snart ha goda nyheter att berätta för er:) Efter mötet ska jag ut och luncha med Ulla innan jag och B åker mot Hagfors. Vad har ni för planer för påsken? 2 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *