Svimmade visst…

Känslan när man vaknar upp på halvgolvet och undrar hur fan man hamnade där. Var i väg på styrelse mötet och kom hem. Pratade med Henrik i telefon och satte mig i soffan efter en stund ställde jag mig upp och skulle gå till sovrummet men där blev det svart. Sen vaknar jag upp och inser att jag ligger på golvet, att det gör ont i ett knä och att telefonen ligger en meter framför mig. Henrik märkte inte ens att jag försvann han trodde bara att jag satt tyst av någon anledning:p Min Bipolär medicin har yrsel som kan leda till fall som biverkning  men det var väldigt länge sedan det hände nu men de senaste dagarna har jag sagt flera gånger att jag är yr och känner mig konstig, Mitt knä är helt blått men det är tur att jag inte slog mig mer. Nu har jag bäddat ner mig i soffan och tänker ligga här resten av kvällen. wpid-wp-1458582287048.jpgwpid-wp-1458582536032.jpg

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen