Aspiepower Media

Äventyr vid Kumla sjöpark och Sannahed

I dag fick jag veta att jag tydligen fått två fribiljetter till Barnmässan i Karlstad i helgen, bra framförhållning. Hade jag fått veta det under veckan så hade jag ju kunnat ändra om mina planer men nu är jag ju inte ens i Värmland, väldigt synd då flera av er undrat om jag skulle dit. Så i stället tog jag med mitt kattbarn och åkte ut på äventyr, första stopp blev Kumla sjöpark där det fanns massa läskiga fåglar så Baby sökte skydd under ett bord:P 1 2 3 67114 stopp nummer två och den viktigaste sevärdheten i Kumla blev, Sannahed;) 12 13 15

Vet inte riktigt vad dom har gjort med banan och hur de tänkt få den klar till maj men:P 14

17 19

20Under den här skylten pussades vi för första gången, för snart 4 år sedan;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *