Hjärnan sprängs snart

I går kväll slog den till från ingenstans igen, spänningshuvudvärken. Det känns som någon håller på att skruva in skruvar i min tinning och att min hjärna ska sprängas. Jag kopplar ihop den här huvudvärken med att jag gjort mycket och ansträngt mig, flera gång har den kommit efter att jag haft panikångest. Men även när jag kört bil länge eller som i går suttit i möte hela dagen. Men ortopeden sa att hon skulle skicka en remiss till en sjukgymnast som är expert på sådant här. I bland blir jag lite trött på mig själv, varför lär jag mig inte att det inte går att boka in fyra timmars möte på en dag? För vanliga personer så kanske det går men har man mina diagnoser och en hjärna som går i 320 km/h hela tiden så går det inte. Och eftersom jag inte lär mig av mina misstag så väntar även en mötesdag i dag även om det inte är lika långa möten. Dagens första möte är hos psykologen, funderar på att gå dit i dag och se om huvudet mår bättre av lite luft. image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen