Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Lyckad föreläsning i Lindesberg – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Lyckad föreläsning i Lindesberg

Har precis kommit tillbaka till Kumla har spenderas dagen i Lindberg där jag föreläst för Finsam Norra Örebro län och deras samverkansteam, med andra ord personer från de olika myndigheterna. Jag är nöjd med dagens föreläsning och jag tror att dom är det med. Jag är mest nöjd över att jag hitta dit fram och tillbaka utan att åka vilse, tack GPS:en för att du finns! Nu har jag fått i mig lite lunch och ligger i sängen och chillar och ska ta det lite lugnt tills resten av gänget kommer hem från jobb och skola. image Den här frukosten stod och väntade på mig när jag vaknade i morse, tack Älskling <3 image image imageDen här fina blomman fick jag efter föreläsningen.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *