Fem bloggare jag ser upp till

Internationella kvinnodagen var i går men eftersom jag inte är som alla andra så tänkte jag i stället uppmärksamma fem starka kvinnor i dag istället:) 1, Michela Forni, det är faktiskt tack vare den här kvinnan som jag började blogga på Familjeliv. Hon är bara 27 år men har redan blivit väldigt framgångs rik. Förutom att hon driver en av  Sveriges största bloggar så har hon bland annat skrivit två böcker, drivit en podcast, haft en egen webb tv-serie samt blivit delägare i välgörenhetsorganisationen Givesom. Behöver jag säga mer? Hon är en riktigt superkvinna och stor förebild. Skärmavbild 2016-03-09 kl. 12.09.02 2. Margaux Dietz – Driver en väldigt fin och välbesökt blogg där man får följa med på hennes äventyr som chefredaktör på Devote.se och profilansvarig på Modern Women Media, som bland annat innebär att hålla koll på mig och de andra bloggarna på Familjeliv;). Skärmavbild 2016-03-09 kl. 12.16.38 3. Claudia Galli Concha- Är Skådespelerskan, föreläsaren, producenten,  smyckes designern och mamman som tog bloggvärlden med storm och som snabbt klättrade upp på topplistorna.  Och som ni redan vet är jag ju en troget Skilda Världar fans som sett hela serien för tredje gången nu;)Skärmavbild 2016-03-09 kl. 12.23.13 4. Emelie Walles- Emelie driver en av södra Sveriges största bloggar. 2015 blev hon nominerad i Finest Awards i kategorin -Årets personliga blogg och hon driver flera bolag. Emelie har ADHD och är precis som jag ett levande bevis på att en NPF diagnos inte behöver vara ett hinder utan en styrka. Skärmavbild 2016-03-09 kl. 12.28.22 5. Malena Ernman-  Kvinnan som brinner och slåss för allas lika värde. Ni som läst min blogg ett tag vet hur jag och Malena samarbetat en del och tillsammans slagits för att öka kunskapen om NPF-diagnoser då hennes dotter har Aspergers syndrom precis som jag. Malena är inte bara en känd operasångerska och har vunnit melodifestivalen, hon fick även äran att läsa nyårsdikten på Skansen 2015. Och hon har vunnit en rad priser som Martin Luther King-priset 2016 och Årets hetro på QX-galan, 7

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen