Aspiepower Media

Tack för att ni såg mina styrkor!

I dag gjorde jag min sista dag på Samspelet, ett års anställning är över och jag vill bara säga tack. Tack för att ni valde att se mina styrkor i stället för mina svagheter, och tack för att ni lett mig mot rätt väg och vart med och stöttat hela vägen. 2011 möttes våra vägar för  första gången jag hade spenderat mer eller mindre tio år inom psykiatrin och hade åtta självmordsförsök bakom mig, när jag skrevs in som deltagare på Samspelet. Där på första mötet fick jag frågan: ”Hur ser ditt drömliv ut? Dröm dig bort! Det behöver inte vara en dröm man kan uppnå”. Utan att tänka efter svarade jag: ”Jag skulle vilja arbeta inom media, sen vill jag fortsätta blogga och börja föreläsa om mina erfarenheter för att hjälpa andra”. Efter att jag hade varit runtkastad i de olika myndigheterna så började ni där och då att samarbeta, ni samlades i samma rum och prata med varandra och jag behövde inte länge vara en förmedlare. Där började min resa mot drömmen med er tätt bakom mig. Nu har det gått nästan exakt fem år och jag har på de här åren: –  Haft ett års anställning på Mediagruppen Karlstad -genom Samspelets projekt. – Utbildat mig till journalist. – Tagit körkort. – Frilansat för allt från speedwaytidningar till Expressen. – Haft praktikplats i ett halv år på Nya Wermlands tidningen. –  Åkt från Visby i söder till Umeå i norr och föreläst, en av mina föreläsningar har även visats på SVT. – Och i dag driver en av Värmlands största bloggar och bloggar för Sverige största familjesajt Familjeliv.se Och nu väntar nya äventyr. Efter ett år anställning som administratör och föreläsare på Samspelet har jag fått nya kontakter och kunskaper och är rustad för att ta ta steget till att starta eget företag och leva drömmen fullt ut. Jag är ett levande bevis på samordning funkar och att man med rätt stöd och hjälp kan gå hur långt som helst och att en diagnos inte behöver vara ett hinder. Som min vän Saga sa en gång: ”Joanna du har ingen funktionsnedsättning, du har en funktionsförbättring”, och med rätt stöd och hjälp så har det med åren blivit så. Tack Samspelet för allt ni gjort för mig och jag hoppas och tror att våra vägar kommer korsas igen på ett eller annat sätt.   11102778_508132526003584_7908001070956573192_n

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *