Tankar om att starta eget företag

Ännu en helg börjar gå mot sitt slut, jag tycker tiden springer i väg, jag hinner inte riktigt med. Jag har två jobbdagar kvar sen är min tid på Samspelet över och det är dags för nya äventyr. På onsdag skrivs jag in som arbetssökande på arbetsförmedlingen för jag skulle vilja ha ett jobb på 25%, de resterande 25% ska jag föröka fylla själv. Och redan på torsdag gör jag min första föreläsning som egen företagare, jag har ännu inte registrerat mitt företag för F-skatt men det är på G och så länge fortsätter jag köra med Frilans finans. Något jag verkligen kan rekommendera om ni någon gång behöver fakturera men inte är redo för att starta eget. Det är enkelt smidigt och de är väldigt hjälpsamma och svarar snabbt på mail om man undrar något. Om jag hade tänkt söka starta eget bidrag så hade jag nog fortsatt med dem ett tag till. Vi får se hur det här går, får jag lika många föreläsningar som förra året så är det inga problem men det vet man inte. Men vad är det värsta som kan hända? Jo att det inte går och då vet vi ju det. Men man kan inte nå drömmen om man inte satsar allt. Sen tror jag att min kropp kommer må lite bättre av att jag kan lägga upp mina arbetsdagar lite mer fritt. Och eftersom jag ska operera foten igen under våren så  blir det en liten mjukstart och sen kommer jag ju bli sjukskriven några veckor. Den här gången har jag lovat läkarna att försöka vara lite lugnare och inte åka runt i halva Sverige och föreläsa med gipsad fot, vi får se hur det går;)     fisk

Dagens lunch, när jag blir sjukskriven ska jag flytta hem till Henrik så han kan laga sådan här god mat till mig varje dag;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen