SMÄRTOR, BOK-REA FYND OCH FRUKTFAT

Får ta de smärtstillande tabletterna var sjätte timma men höll på att dö förut så leta reda på mina gamla Tradolan som jag fått för foten och då av tog smärtan en stund. Jag förstår faktiskt inte riktigt hur de tänkte. De gav min tablett och den hjälpte inte ett skit, lång dubbelvikt och det lät som jag skulle föda barn. Sen gav de mig en morfinspruta och då släppte smärtan. Och då kommer läkaren och säger: ”Eftersom smärtlindringen hjälper behöver vi inte lägga in dig för du kan smärtstilla dig själv hemma”, och skickar med mig tabletterna som inte hjälpte… Har legat i soffan hela dagen, slumrar till fram och tillbaka. Men palla mig ut till hemköp en sväng förut för att handla sen återvände jag till soffan. Värmedynan får mig att överleva. Föresten har ni sett att det numera finns en flik som heter akriv uppe i menyn? Där kan ni enklare bläddra fram gamla inlägg, smart va?:) IMG_5612.JPGMan får passa på att äta gottis när man är sjuk;) IMG_5626.JPG IMG_5631-0.jpg Hitta de här Bok-rea fynden i brevlådan förut, ska bli spännande att läsa Jackis bok. IMG_5615.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen