Aspiepower Media

Jag har två stenar i magen

Nu är jag hemma från sjukhuset med diverse mediciner. Fick åka hem när jag svarade bra på en morfinspruta, men snarare blev jag hög. På röntgen hittade man två njurstenar i min mage, en på varje sida. Och jag är överlycklig. Ja det kanske är sjukt men glädjen kommer från att de misstänk njursten typ 20 gånger men inget syns på röntgen så jag upplever att de tror att jag bara hittar på. En gång lyckades jag fånga en sten som  jag kissat ut men när de skicka den på analys så försvann den, mitt bevismaterial hamnade antagligen i en papperskorg på akuten. Men nu har de sett två små fula stenar som förhoppningsvis ska komma ut av sig själv.  Har fått en medicin som ska göra så musklerna kring urinröret ska slappna av så stenarna ska ”glida ut”, hur nu vassa stenar ska kunna glida.  Antibiotika fick jag med för de kära stenarna har gett mig urinvägsinfektion. Blir hemma från jobbet i morgon och vilar upp mig sen får vi se, får ta en dag i taget.  Om feben blir över 38,2 vid två olika tillfällen eller över 38,5 en gång så ska jag åka in akut för då kan stenarna har fastnat. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se på Parneviks.

Det blev ingen bloggbeis:P

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *