Aspiepower Media

Det blir en operation!

Precis kommit hem från ortopeden och det är nu klart att de kommer operera foten igen. Vad som är fel vet vi ju inte riktigt men de kommer gå in och kolla och laga det dom hittar. Men eventuellt kommer det bli en ganska stor operation för hon misstänker att det inte bara är en senskada utan att det även finns ett skadat ledband och ganglion där inne. (läs mer om vad det är här) Och hur lång rehab det blir och hur länge jag behöver gå med vanligt gips kan de inte svara på förrän de gått och in och vet vad de kommer göra. Jag fick bestämma själv om jag ville ha en operation. Jag kommer aldrig bli helt återställd men det finns en liten chans att det blir lite bättre men det finns även en liten risk att det kan bli lite sämre. Men jag känner att vi måste ju försöka göra något och så jävla mycket sämre än vad det är nu kan det inte bli. Men när operationen kommer bli vet de inte men någon gång i vår. Och jag hoppas verkligen att de inte lyckas boka in den 13 maj när vi ska till Polen. Men det känns ändå skönt att det äntligen händer något. IMG_5536.JPGIMG_5538.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *