Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag lever fortfarande – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag lever fortfarande

Ligger i sängen och kollar på Maria Lang och dricker varmchoklad med värmedynan på magen. Spasmofenen lindrade smärtan för en liten stund men tog aldrig bort den helt. Och som vanligt blir jag yr i huvudet och illamående av den. Hoppas på att få iallafall lite sömn i natt för i morgon klockan 10 ska jag vara hos ortopeden. Så får vi se sen om magen blivit bättre eller om jag ska fortsätta till akuten när jag ändå är på sjukhuset.    

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *