Aspiepower Media

28 februari dagen som inte borde få finnas….

1

magen 2008, väger 50 kg men är så svullen så det ser ut som jag väger 150 kg

Jag borde inte gå ut i dag för 28 febuari brukar inte sluta med tur för mig. 2004- Träffa mitt ex, han är mitt ex behöver jag säga mer? 2006- Opererade bort gallblåsan 2008- Opererade magen för tredje gången efter 1 månad med oförklarliga smärtor. Visade sig att det låg en gallsten kvar och guppa bredvid livmodern, som hade legat där i TVÅ ÅR!!!! 2011- Är till läkaren och får domen att jag har en spricka i armbågen efter att ha rammalt på fyllan dagen innan. 2012- Har influensa från hell 2014- Fick influensa men en månad senare blev jag inlagd på sjukhus  med lunginflammation som inte ville släppa och jag kunde inte andas. 2015- Har bihåleinflammation och lunginflammation samtidigt. 2016- Jag har än så länge bara bihåleinflammation och feber.      
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *