Aspiepower Media

Varför ska allt vara så jävla krångligt?

Som ni redan vet så ska jag starta eget men Skatteverkets blankett är skriven på grekiska så fattar inte hur man ska fylla i den. Så mailade Skatteverket kundtjänst och bad om hjälp och de svara att det var bara att åka till Skatteverket i Karlstad så skulle de ringa ner någon som hjälper mig. Så jag och Ulla åkte dit och väl där får jag informationen om att så jobbar ju inte dom men kvinnan i receptionen försökte hjälpa mig lite sen gav hon mig en bunt med papper och önska mig lycka till. Vi ställde oss där och försökte förstå oss på papperet och efter hälften av all frågor grinar jag. Hur fan ska jag veta hur mycket jag omsätter på ett år innan jag ens startat verksamheten? Och hur fan vet jag hur ofta jag vill momsregistera när jag knappt vet vad det innebär ? Höll på att få ett utbrott när det kom fram en kvinna och undra om vi ville ha hjälp. Helt plötsligt kunde man få det, fast de inte jobba så… Och den här kvinnan sa helt tvärtemot vad första kvinna sa så nu är jag ännu mer förvirrad och vet inte vem jag ska tro på. Och funderar på att skita i att starta eget för ingen kan sätta sig ner med mig och pedagogiskt förklara hur man gör.  

vi la ner starta eget kaoset och åkte och åt lunch i stället

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *