Aspiepower Media

Ny design!

Ni kanske redan har vart här och smygtittat under dagen? Och som ni ser så har det hänt en extreme makeover här på bloggen:) Alla familjelivs bloggar och fått ett nytt fräscht utseende och jag hoppas ni gillar den nya designen lika mycket som jag. Om ni tar bort muspekaren från headern så byter den bild, magiskt! Sedan jag kom hem från jobbet så har jag sovit en stund och sen har boendestödet vart här för att planera nästkommande två veckor. Jag hade 38,0 i feber när jag kom hem och jag känner mig inte särskilt  pigg, är nog någon släng av influensa som jag fått. Nu ska jag gå och göra te med honung och se om det kan lindra halsen lite.

IMG_5303.JPG

Den här Chokladen från boxen jag fick i går var riktigt god

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *