Aspiepower Media

Sovmorgon, jobb, avsked och Bergvik

Jag börja dagen med tio och en halv timma sömn, sovmorgon is the shit. Åkte till jobbet och kände mig utvilad för första gången på länge. I dag har jag haft sista gången med min grupp  på jobbet och det börjar bli mer och mer tydligt att jag bara har tre veckor kvar på Samspelet. Ett år har gått och och det är dags för att ta ett avsked. Dock har jag en känsla av att jag kommer dyka upp där igen på ett eller annat sätt;) Efter jobbet fick jag med mig Karolina till Bergvik för att köpa två ramar till mina nya prints som ni kommer få se i ett inlägg senare i kväll. När vi ändå var där så passade vi på att handla lite mat också. Så väl hemma igen ställde jag mig och laga fem portioner med pasta och köttfärsås, är lika bra att göra storkok när man ändå håller på. Nu ska jag bara slappa resten av kvällen. Har ont i halsen, öronen och bihålorna men är bara att stå ut, om 18 dagar har jag tid att ta en paus;) IMG_5218.JPG IMG_5224.JPGIMG_5227.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *