Aspiepower Media

Efter 7 månader med gips…

Helgen är snart över och jag har precis skjutsat Henrik till tåget. Vet inte om jag har någon feber i dag, inte orkat kolla efter. Den värsta huvudvärken är i alla fall borta och jag hoppas att den fortsätter med det. När jag kom hem till Karlstad hittade jag en efterlängtad kallelse till Ortopeden. Efter mycket om och men får man tydligen förtur när man gått med gips i 7 månader, behöver bara stå ut en vecka till. Och jag hoppas verkligen att hon då sätter upp mig på en operationstid för det här går ju inte. I morgon börjar en ny vecka, en ganska lugn vecka och det kanske är lika bra när jag inte riktigt är fit for fight. Lite bilder från dagen: IMG_5196.JPG IMG_5187.JPG IMG_5191.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *