Aspiepower Media

Jag är ett vandrande bandage

Det är – 6 ute och kroppen protesterar. I dag är en sådan dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och sova bort en hel vecka. Svenska rallyt är ju över nu så jag tycker att vintern med ska vara över men nej det börjar om. Har ont överallt men framförallt i höger handled, armbåge och axel, och foten då såklart. Det här har ändå vart ett ganska smärtfritt år om man bortser från foten. Är nästan exakt ett år sedan de sprutade mig med kortison senast och de brukar annars få göra det flera gånger per år. Men kanske är det så att jag haft så ont i foten så jag inte tänk på hur resterande delar av kroppen mår. Så nu har jag otros på både foten och handen och känner mig som ett vandrande bandage. IMG_5007.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *